WTC Metropole Drink tijdens People's Business 2018

18/01/18

People's Business is hét grootste kennis- en netwerkevent in de metropoolregio dat het nieuwe businessjaar een inspirerende start geeft. Dit jaar vindt het event plaats op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2018, zoals altijd in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Ondernemers leggen vanuit diverse kennisgebieden verbindingen met elkaar, een stimulans voor innovaties van de toekomst. Bezoek de beursvloer, volg masterclasses en benut de netwerkmogelijkheden zoals speeddate sessies. Bovenal staat het event garant voor een sfeervol samenzijn aan het begin van het nieuwe business jaar. 

U bent welkom!
Dit jaar staat People's Business in het teken van het thema 'Next Economy Metropool'. U bent beide dagen van harte welkom, echter op de donderdag wordt een speciaal netwerkmoment in de WTC stand georganiseerd: de WTC Metropole Drink. Kom netwerken met huurders en Business Club Members van zowel WTC Rotterdam als WTC The Hague. Ook worden diverse organisaties uitgenodigd om aan te sluiten die actief zijn in de Trade & Investment. 

Programma 18 Januari 2018  
16.00 uur beursvloer geopend
(optioneel)
17.00 uur plenair programma met Deniece von Harras
(optioneel)
18.30 uur aanvang WTC Metropole Drink
(tot 20.30 uur, locatie: WTC-plein op People's Business)
21.30 uur einde event

Aanmelden
Wilt u erbij zijn tijdens de WTC Metropole Drink? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link. Er zijn geen kosten verbonden aan uw aanmelding:

Ja, ik ben er graag bij op 18 januari!

 
Bent u op donderdag verhinderd en wilt u liever op de woensdag naar People's Business. Dan kunt u zich regulier aanmelden via de website van het event. Kijk voor meer informatie over People's Business en het randprogramma op: www.pbrotterdam.nl.

Privileged members: