WTC Club Summer Drink & Network Dinner

23/08/18

WTC Rotterdam Business Club gaat in de zomermaanden gewoon door met haar activiteiten. Op 23 augustus 2018 hebben wij een gezellige Summer Drink gepland staan. Wij verwelkomen u graag vanaf 16.30 uur, dit keer bij Gastrobar Hartig aan de Hartmansstraat (nabij Witte De Withstraat).  

Over Gastrobar Hartig
Hartig is meer dan alleen maar lekker eten. Je wordt er met open armen ontvangen door een familie die onwijs veel passie heeft voor horeca. Het interieur is warm en gezellig én ze zijn nog hartstikke duurzaam ook, dus je kunt met een gerust hart een vorkje meeprikken. Deze gastrobar doet aan shared dining, dus samen genieten van meerdere kleine gerechten, in een informele en comfortabele sfeer. Wat als eerste klaar is, komt als eerste op tafel. Dit kan koud zijn, maar ook warm. Je eet er wereldgerechten met invloeden uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Azië, Marokko en het Caribisch gebied. Neem tijdens de Summer Drink een kijkje in deze hotspot en wie wil kan na de gratis borrel lekker een vorkje meeprikken op eigen kosten.

Na de borrel: netwerkdiner!
U bent welkom om (gratis) te komen borrelen tussen 16.30 en 18.00 uur. Om zes uur start optioneel het 'netwerkdiner'. Voor de all-in prijs van 45,- p.p. (normaal 65,- euro p.p.) inclusief BTW sluit u ook aan. Inbegrepen zijn drankjes en 3 netwerk/shared dining rondes. Er worden tafels van 4 opgesteld met willekeurige deelnemers die bij het serveren van koud, warm en dessert wisselen van plek, dit om zo iedereen de kans bieden om andere personen te spreken. Leuk, nuttig én smakelijk! 

Programma:
16.30 uur - start borrelen en netwerken tot (18.00 uur)
17.00 uur - persoonlijk welkom door Stephan de Leur van Gastrobar Hartig 
18.00 uur - start netwerkdiner (optioneel)

Locatie:
Gastrobar Hartig
Hartmansstraat 20A
3012 VA Rotterdam
www.gastrobarhartig.nl

Aanmelden:
Wij verzoeken u om zich vooraf even aan te melden. Introducés en belangstellenden zijn vrijblijvend een keer welkom om langs te komen. U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaande link:

Ja, ik ben er graag bij!

 

  

Privileged members: