Jeroen Redder: ‘In de diversiteit van leden en huurders ligt onze kracht’

14/11/17

In de nieuwste editie van het zakenmagazine Rijnmond Business is een leuk interview te lezen met Jeroen Redder, Manager WTC Rotterdam Business Center:

Het lijdt geen twijfel dat het WTC Rotterdam Business Center een groot succes is. Ruim twee jaar na de oprichting van deze flexibele kantoorformule van World Trade Center Rotterdam is deze niet meer weg te denken. Het ledenaantal is gegroeid naar ruim 140. Manager Jeroen Redder legt vol overgave uit waarom juist het WTC Rotterdam Business Center zo’n fijne uitvalsbasis is voor het doen van business.

Veel ondernemers weten de weg naar de vierde verdieping van World Trade Center Rotterdam inmiddels feilloos te vinden. Een professionele, representatieve kantooromgeving, waar of in alle rust kan worden gewerkt, of ruimte is voor samenwerking en ontmoeten. Openings- en sluitingstijden zijn er niet. “Dat past ook niet bij het huidige tijdsbeeld. In het Business Center kunnen members, net als huurders van WTC Rotterdam, 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht. De tijd dat er alleen doordeweeks van 8.30 uur tot 17.00 uur werd gewerkt, is voorbij. Het is hier op zondagmiddag met enige regelmaat drukker dan op een gemiddelde dinsdagochtend. De vrijheid die bij het concept hoort, is een belangrijke pijler voor het succes.” ...

Lees het hele interview via deze link: https://portofbusiness.nl/diversiteit-leden-en-huurders-ligt-kracht/

Privileged members: